Assalamualaikum kepada semua Admin ucapkan

Sekarang dah masuk minggu ke 4 kuliah di UM. Pejam celik pejam celik, kita semua sudah berada di tahun akhir. Jadi gunakanlah kesempatan masa yang ada ni untuk kita semua menambah ilmu baik di dalam bilik kuliah atau di luar. Tidak lama lagi kita semua akan melangkah ke alam pekerjaan, dan itulah sebenarnya peperiksaan sebenar kita semua setelah berhempas pulas menimba ilmu di UM ini. Admin meminta maaf sebenarnya kerana lama tidak dapat membuat posting di blog, kerana agak sibuk dengan urusan lain. Tetapi kebajikan sahabat-sahabat semua, admin dan AJK Batch tetap jaga. Banyak perkara yang berlaku di dalam tempoh masa yang kita sama-sama lalui bersama. Ada yang sedih, menggembirakan, sdih dan sebagainya. Namun kita sebagai hamba-Nya hendaklah pasrah dan berusaha yang terbaik dalam melaksanakan perintah-Nya.

Tidak lama lagi senarai penuh ahli jawatankuasa batch akan diumumkan, jadi sahabat-sahabat semua boleh berinteraksi dengan semua exco dan majlis tertinggi andai memerlukan sebarang bantuan. Admin dan semua AJK akan cube memberi apa yang termampu untuk memastikan SMPI akan gah di seantero UM dan Malaysia.

Program-program juga akan dijalankan untuk memastikan kita semua akan dapat merapatkan ukhwah dan kita dapat sama-sama bekerja dalam satu team agar menjadi satu pengalaman atau ilmu apabila kita semua tamat dari pengajian. Program terawal yang diadakan adalah HARI SUKAN pada 3 Ogos bertempat di hadapan Fak Law. Harap semua sahabat-sahabat dapat memberi komitmen untuk program ini...